Werkwijze begeleiding

Als je je aangemeld hebt voor begeleiding bij JIJ! Advies en Coaching nemen we binnen twee werkdagen contact met je op voor een kennismaking. We gaan in dit gesprek in op je hulpvragen en leggen uit hoe we samen kunnen werken aan deze hulpvragen. Na dit gesprek beslis je of je met JIJ! Advies en Coaching samen wilt werken. Als dit het geval is kunnen we starten als de indicatie er is. We hebben geen wachtlijsten. 

De begeleiding kan plaatsvinden bij jou thuis, maar ook in een wijkgebouw of op een andere plek. We kunnen je ook begeleiden bij bezoeken aan instanties.

We vinden het belangrijk om je vragen écht aan te gaan pakken. Daarom doorlopen we samen alle levensgebieden. We kijken waar je goed in bent en wat je wilt leren of veranderen. Soms helpt het om je familie of andere mensen uit je omgeving daarbij te betrekken. We maken afspraken over de hulpvragen waarmee je aan de slag wilt, op welke wijze je dit wilt doen en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Dit wordt vastgelegd in een trajectplan.

Wij helpen je om weer trots te zijn op wat je allemaal kan!

Samenwerking  

Bij JIJ! Advies en Coaching kunnen we je op veel gebieden begeleiden, maar soms is er specifieke hulp vereist. Daarom werken we samen met gespecialiseerde partners. Dat kan een huisarts zijn, maar ook het GGZ, Novadic, Ons Welzijn, een budgetcoach, een bewindvoerder, een arbeidsdeskundige of advocaat.