Werkwijze dagbesteding

We vinden het belangrijk dat alle mensen die werken en/of dagbesteding hebben bij JIJ! Advies en Coaching met elkaar zorgen voor een prettige werkplek. Iedereen heeft talenten en vragen. Dus kan iedereen elkaar aanvullen.

Als je denkt dat dagbesteding van JIJ! Advies en Coaching passend voor je is, kun je je aanmelden bij JIJ! Advies en Coaching via de contactpagina. We maken een afspraak met je om te bespreken wat je wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn. Na dit gesprek beslis je of je met JIJ! Advies en Coaching verder wilt.

Als de financiering (indicatie) geregeld is kun je direct starten. We hebben geen wachtlijsten. We gaan onderzoeken welke werkzaamheden je leuk vindt en wat je wilt leren. Dit kan door stage te lopen op verschillende plekken. De begeleider gaat samen met jou een trajectplan opstellen waarin vastgelegd wordt wat je wilt leren, welke werkzaamheden je gaat doen en welke begeleiding je daarbij nodig hebt.

In het dagelijks werk kun je terugvallen op ‘maatjes’. Dit zijn vrijwilligers van JIJ! Advies en Coaching die samen met jou aan het werk gaan. Voor gesprekken of vragen kun je altijd terugvallen op je jobcoach.

JIJ! Advies en Coaching verricht vooral ondersteunende werkzaamheden voor de gebruikers van wijkcentra, maar ook de bewoners van de wijk. We hebben mogelijkheden in de horeca, zorg, onderwijs, groenvoorziening en klussendienst. We willen ook graag met je op zoek naar mogelijkheden voor jouw specifieke wens.